Stockholm Furniture Fair 2015

I denne uge var der Stockholm Furniture Fair 2015. Capellagården har som forrige år haft en stand, hvor at studerende fra andet år, har udstillet forskellige genstande og møbler. Jeg var selv deroppe fra onsdag til fredag, hvor at jeg havde lejet mig ind på et hostel i gamle stan, den ubestridt mest charmerende del af byen. Torsdag var vi flere studerende der var på en møbelorienteret sightseeing, hvor vi besøgte flere gallerier, møbelforhandlere, og ikke mindst Malmstenskolen, hvor at der både er uddannelser indenfor snedkeri, design, polstring og konservering. Det var en spændende skole, og utrolig anderledes end Capellagården, hvilket til mit held, bekræftede mig i at mit valg af skole var det helt rigtige for mig. Fredag formiddag tog jeg på møbelmessen, hvilket var en meget blandet oplevelse. Det var spændende at se "Greenhouse"-afdelingen, hvor at designskoler og uafhængige designere udstillede, men langt den største del af messen er ganske uinteressante kontormøbler. Der var dog enkelte iøjnefaldende stande ind i mellem, såsom PP-møbler og Carl Hansen og Søn.

Her følger lidt billeder fra dagene, hvor især liljevalchs konsthall var en god overraskelse. Her udstilles der en masse forskellige moderne kunst, alt fra akvarel til opvaskebørster og intarsia. De første 10 billeder er herfra, de sidste fra møbelmessen.

2.JPG
11.JPG