Capellagården - officiel første dag, min anden.

Så blev det den 18 august, og jeg er omsider kommet til Øland. Jeg ankom forleden, med stor hjælp fra min far og Alice, og selvfølgelig Melissa. Den egentlige ankomstdag er idag, men for at kunne få hjælp med transport af mit værktøj mm, blev det en søndagstur. Her var meget meget tomt, faktisk ingen mennesker, men idag er folk så småt begyndt at dukke op. Det kribler i krop og hænder efter at komme ind i værkstedet, men det kan vi desværre først imorgen. Derfor har jeg ind imellem de tunge regnbyger brugt dagen på at cykle rundt i nærområdet. Her er lidt billeder fra turen, og skolen. Mit hjem det næste års tid hedder "Norrgården", billedet af det blå hus, 50 meter fra snedkerværkstedet, mums....

Overalt i landskabet bryder de prægtige "diger" græstepperne.

Overalt i landskabet bryder de prægtige "diger" græstepperne.

Wannabe-blåbær, men stadig lækkert.

Wannabe-blåbær, men stadig lækkert.

Beslutter mig for at vende næsen tilbage mod skolen.

Beslutter mig for at vende næsen tilbage mod skolen.

Vedbend vogter indgangen til et tomt charmerende hus i byen.

Vedbend vogter indgangen til et tomt charmerende hus i byen.

Norrgården...

Norrgården...

Skolegården, ingen hinkesten, basket eller firkant, men gode pladser til gode stunder.

Skolegården, ingen hinkesten, basket eller firkant, men gode pladser til gode stunder.