vinkelbord - part 2

Der gik lidt længere tid end jeg ville. Det er dog ikke fordi at projektet har stået stille, tværtimod. Meget har flyttet sig, og jeg nærmer mig den sidste fase, finish, hvilket bliver en kombination af hvidpigmenteret - og almindelig klar olie. Jeg har dog stadig en del pudsearbejde at komme igennem, før jeg kan "døbe" bordet. Jeg vil igen trække de store overvejelser og konklusioner ud i forhold til projektet, selvom meget har samlet sig, tror simpelthen jeg er for træt og doven til at fatte mig ordentligt pt. Jeg regner med at næste indlæg bliver det sidste til "vinkelbordet", og i den forbindelse kommer der en del flere "anslag",samt overskuelige, skarpe spejlrefleksbilleder. Procesbilleder skader selvfølgelig ikke, for det er jo processen man skal huske at nyde, ikke kun målet. Bom bom...