2.Hovedforløb

Ælle bælle mig fortælle, eller elm fortælle. I starten af april startede jeg på Rødovre Tekniske Skole, hvor vi/jeg skulle tegne og fremstille et køkken over  de næste 4-5 uger. Det var en periode der til tider trak tænder ud, og vi var intet mindre end 50-55 elever, og 15 køkkener der gerne ville laves. Der kan skrives mangt og meget om frustrationerne i forbindelse med hele processen, men det gider jeg egentlig ikke at spilde anslag på. Vi blev heldigvis færdige med vores køkken i tide, men jeg håber inderligt at Teknisk Skole vil skære ned på antallet af elever pr hold inden selve svendeprøven, da næsten samtlige problemstillinger udspringer deraf. Alt i alt har det dog været en lærerig proces, især fordi at man grundet lang kø ved de umiddelbart anvendelige maskiner, er blevet tvunget til at finde andre løsninger, og derfra kunne trække på de værktøjer man lige så stille har fået ind under huden i praktikperioden forinden.

Vanen tro har jeg taget nogle billeder af alle elementerne, så her følger en mindre kavalkade. Det er ikke helt færdigmonteret, men man får dog stadig et klart indtryk af det endelige resultat. Køkkenet er fremstillet i amerikansk elm (deraf den uortodokse linje i toppen), hvilket er en varm og livlig træsort, både i farver og linjer, punktum.

Bonusinfo: Nogle mener at elm lugter af gammel cigar og våd hund når at den vædes!