duetten (gren)

Det er sådan en rigtig grå søndag, og man har ikke fået meget fra hånden. En opvask i køkkenet har taget 2½ time, et lille etapeløb i sig selv, og der er blevet kigget flittigt ud af vinduet, hvorunder computeren står. Normalt har jeg ikke en spændende baggård, men kan takke et par duer på et halvtag for at have underholdt mit hoved i et kvarters tid. De floppede rundt og brystede sig af hinanden, den ene mere oppustet end den anden, og det var en sand magtkamp om hvem af de to der havde retten til taget, (der vel at mærke var stor nok til dem begge). Til sidst faldt de dog til ro, og placerede sig lidt spøjs i forhold til min udsigt. En lille "duet", der tiltrods for at starte som en smålig kamp om asbesttaget, endte med en hjerteformet kærlighedserklæring, de uden tvivl ikke selv var klar over. Endnu en "gren" på bloggen, nu må jeg også hellere snart få smidt noget fagrelevant herinde igen.