nyt år...

Det er noget tid siden at jeg sidst skrev noget herinde, så jeg vil starte med at tage et skridt tilbage, ind i det gamle år. I december måned fik jeg til opgave at "reproducere" et skrivebord, hvor alle dimensioner og samlemetoder var fastlagt på forhånd, så det havde primært til opgave at forberede mig på det hovedforløb jeg nu er begyndt på. Jeg fik udleveret opgaven i begyndelsen af december, og besluttede fra start at jeg højst måtte bruge 3 arbejdsuger på at lave skrivebordet. Hele processen handlede derfor for mit vedkommende om at kombinere acceptabel kvalitet med det at være produktiv. Ikke en nem opgave, men helt sikkert god. Jeg løb ind i flere forhindringer som jeg løste halvt så godt som jeg ønskede, men for ikke at træde for meget vande, valgte jeg at finde en acceptabel løsning på problemerne, og holde min tidsplan. Det hele lykkedes, og efter 3 uger havde jeg et færdigt skrivebord med 2 skuffer. En af mine sekundære forsøg var at udskære, samle, og tilpasse de 2 skuffer på 2 arbejdsdage. Det lykkedes, og blev tilmed et ganske godt resultat, men må påpege at jeg snildt kunne havde brugt et par ekstra dage til skuffernes "finish". Men men men, de kom dog ikke desto mindre til at køre som "hånd i handske".

Jeg begyndte idag på mit første hovedforløb. Hvad der præcist er i vente ved jeg ikke, andet end at vi skal lave et møbel indeholdende skuffe. Den første del af de 4 uger, som forløbet er, går derfor med skitsering og tegning, samt nogle teoretiske timer med fagrelevant matematik, og "arbejdsmiljø". Her følger en håndfuld billeder af det bord jeg lavede i december, samt et "snap" fra skrivebordet her til aften, hvor jeg har tegnet skitse af det møbel jeg skal lave på hovedforløbet. Grundet sparetider har jeg intet papir, og skitserne har derfor fundet vej ned på bagsiden af en gammel "Findus & Pedersen" kalender fra 2010.Til sidst et lille stemningsbillede fra det nordvestlige København....                         Hvad end det nu er for en stemning.... Squirrel!